Kort om oss

HOCKAB registrerades i december 2006 av Ann-Charlotte Hellberg, socionom och legitimerad psykoterapeut, anställd seniorkonsult och kontaktperson.

Sedan starten har företaget haft uppdrag för konstnärlig verksamhet som GöteborgsOperan, konsert- och teaterverksamhet, allmän- och specialisttandvård samt hälso- och sjukvård inom Västra Götalandsregionen, det kulturella och sociala området inom flera kommuner, polismyndigheten, Svenska kyrkan, samt större och mindre privata företag.

 Våren 2008 erhöll HOCKAB ett ramavtal med Västra Götalandsregionen inom området chefs- och medarbetarutveckling. Vid upphandlingen med VGR 2013 för Chef- och medarbetarutveckling erhöll HOCKAB förstaplacering avseende CHEFSSTÖD i regionen. I oktober 2012 erhöll HOCKAB också ett ramavtal i relation till Göteborgs Stad, kringliggande kranskommuner, Göteborgsregionen (GR) och Kyrkogårdsförvaltningen i Göteborg.

Vi samarbetar i nätverk med många kompetenta kollegor och vid större uppdrag engageras underkonsulter, som har de speciella erfarenheter och färdigheter som behövs. 

Nedanstående konsulter samarbetar HOCKAB med avseende chefsstöd:

  • Elsa Bertilsson auktoriserad socionom, organisationskonsult, specialist på krishantering Elsa Bertilsson Konsult
  • Jeanette Nivala Westerdahl socionom, leg. psykoterapeut, organisationskonsult, forumteaterledare nivala KONSULTATION

 

HOCKAB innehar F-skattsedel. Organisationsnummer: 55 67 18 - 1341.